Overblik over badmintontilbehør

Der er en del ekstra ting som høre til badminton-sporten, det vigtigste stykke er badmintongrip, der bruges til at rulle på håndtaget af en badminton ketsjer. Badmintongrip eksistere i adskillige forskellige udformninger og farver. A de højest prissatte må nævnes Yonex Super Grap samt Yonex Towl Grap, hver og en badmintonatleter vil altid have en mening om badmintongreb og hvordan og hvorledes badminton grip skal se ud formet samt hvordan det skal påsættes. Læs mere om badmintongrip på over-blog.com. I samme gruppe som badminton grip er badmintonstrenge ligeså indhyldet i en form for ritual og mystik.

Der findes en del anderledes badmintonstrenge, af de mest skattede kan fremhæves Yonex BG 80 og så Yonex BG-65. Der er fremstillet badmintonstrenge i et bredt udvalg af tykkelser og farver, samt materialer. De bedste badminton strenge kommer, efter stort set alle badminton-spiller mening, fra Yonex og bliver produceret på deres badmintonstrenge-fabrik i Japan. Her til sidst skal jeg aldrig forglemme en genstand som alle badmintonspiller ejer, en badmintontaske. For at flytte badmintonudstyr såsom badminton-ketcher, badminton-sko og badmintonbeklædning høre selvfølgelig en badmintontaske.

En badmintontaske er blevet opfundet 110procent for badmintonatleter behov. Fek. Findes der en lomme til badminton sko, samt et eller to separate rum til badmintonketsjer. En badmintontasker er naturligvis designet sådan den har mulighed for at rumme badmintonketcher og tasken er derfor næsten formet som en badminton-ketcher. De fleste badmintontaske indeholder også skuldre-stropper, så de kan bæres som rygsæk og derved er nemmere at køre med, og flytte generelt. Som alt badminton-udstyr laves badmintontasker i flere forskellige farver og størrelser. Nogen af de største badmintontasker kan indeholde op til femten badminton ketsjer samt et utal af par badminton sko. Så også på taske fronten har man rig mulighed for at vælge som badmintonatleter. Du kan se eksempler på forskellige badmintontasker på: http://www.sunriseclick.com/yonex-bags?badminton_related=true

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *