Massiv brug giver langsom internet

At danskere og generelt alle borgere i veludviklede samfund anvender internettet i stigende grad, kommer nok ikke som en overraskelse for mange. En af mine bekendte skriver f.eks. at Internettet er én af verdens vigtigste opfindelser nogensinde, og at mediet har øget globaliseringen i en voldsom grad (læs mere).

Men ifølge Computerword har et øget internetforbrug vanskeliggjort almindelig Internetbrug i København området. Dette betyder langsomme hastigheder på netforbindelsen, da der i nogle dagsperioder bliver surfet så meget, at nettet nærmest går i stå (læs mere).

Kunderne køber ikke forklaring

YouSee leverer internet til mange af disse brugere, som har fået forklaringen mht. grunden til det døde internet. De køber dog ikke forklaringen, da det for deres kildes vedkommende er sket fra den ene dag til den anden. Og det hænger ikke sammen med et markant øget forbrug sådan over night.

Det må derfor formodes, at mange YouSee kunder netop nu leder efter en anden bredbåndsudbyder, så de igen kan bruge Internettet som normalt.

Til mulige interesserede

Såfremt du måtte være én af disse YouSee kunder eller oplever det samme, så kommer her et pristip.

Find dit egentlige internetbehov, altså den hastighed som du har behov for. Dette gælder både hvad angår upload og download, altså publisering og henting af materiale på nettet.

Når du har fundet dit unikke behov, kan du begynde at sammenligne priser hos de forskellige udbydere. Til dette kan du bruge nogle af de mange online prissammenligningssider der findes på nettet, men du kan også foretage din egen personlige sammenligning.

Dette gør du ved at finde de selskaber, som kan levere bredbånd til din bopæl, hvorefter du nærlæser de forskellige produkter, som de tilbyder.

Ikke alle kan levere

Som indikeret ovenfor er det ikke udbydere, som er i stand til at levere internet til din bopæl. Du skal derfor gøre det, at du som noget af det første finder ud af, om det valgte selskab faktisk overhovedet kan levere internet til dig.

Kan de det, kan du først derefter begynde at kigge produkter og konkrete priser. Ellers risikerer du blot at spilde din tid ved at undersøge en leverandør, som alligevel ikke kan hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *